Navega cap amunt
Inicia

 Joventut organitza una nova lliga local mixta de futbol sala per a joves

03/01/2018
Gabinet de Comunicació
Esta iniciativa forma part del programa d'oci alternatiu i saludable per a adolescents Lluna Plena, el qual en els últims mesos, també està incorporant l'esport com una activitat principal
 

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt, dins de la seua programació per als adolescents de la localitat, ha incorporat una nova activitat en col·laboració amb la regidoria d'Esports i el Club Atlético Morvedre. Es tracta d'una lliga local mixta de futbol sala per a joves, és a dir, que els equips poden estar formats tant per xics com per xiques, a imatge i semblança de la lliga local que ja organitza l'Ajuntament de Sagunt per a adults, encara que en este cas, els partits es jugaran els diumenges al matí.

A més a més, perquè no hi haja diferència d'edat, s'han previst tres categories diferents, infantil, cadet i juvenil, que estructura els joves d'entre 12 i 18 anys segons la seua edat. Esta iniciativa forma part del programa d'oci alternatiu i saludable per a adolescents Lluna Plena, que en els últims mesos també està incorporant l'esport com una activitat principal.

Les inscripcions es podran realitzar en la pàgina web www.llunaplena.saguntjove.es fins al pròxim dimecres 10 de gener i, una vegada realitzada, es durà a terme una reunió amb els equips inscrits el divendres 12 de gener a les 18 hores al Casal Jove.

La lliga començarà el diumenge 14 de gener i des de la regidoria de Joventut confien que esta iniciativa siga un èxit i es completen les tres categories amb suficients equips.