Navega cap amunt
Inicia

 L’Ajuntament inaugura el Mercat de Reis de Sagunt

03/01/2018
Gabinet de Comunicació
Després d’estar al Port de Sagunt, les tendetes del Mercat de Nadal es traslladen a Sagunt fins al 6 de gener


L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora Roser Maestro han assistit este matí a la inauguració del Mercat de Reis de Sagunt. A més, els han acompanyat les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt. El mercat estarà a la plaça Cronista Chabret fins al 6 de gener, després d'haver estat al Port de Sagunt. 

L’horari del Mercat de Reis será l’habitual, d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores. En els més de 30 llocs que formen enguany el mercat, entre els quals es troben venedors locals, es podran adquirir productes típics d'estes dates nadalenques, tals com adorns i pessebres i tot tipus de regals. A més, el mercat el completen tallers, animacions i atraccions per als més xicotets.A més, des del dissabte 30 de desembre, Sagunt també compta amb la pista de patinatge, que havia estat ubicada anteriorment al Port de Sagunt. La pista estarà a Sagunt fins al 7 de gener. 

L'Agència per al Foment de la Innovació i el Comerç de Sagunt (AFIC), a través de la regidoria de Comerç i Mercats, organitza els tradicionals mercats nadalencs i la pista de patinatge durant estes festes amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, incrementar l'atractiu comercial de la ciutat i dotar d'ambient nadalenc els carrers del municipi.