Navega cap amunt
Inicia

 Manteniment instal·la un ascensor en la plaça de la Travessa

23/12/2020
Gabinet de Comunicació
Esta nova instal·lació substituix a una de les plataformes elevadores que donava problemes

La Delegació de Manteniment està instal·lant un equipament similar a un ascensor per a substituir una de les plataformes elevadores de la plaça de la Travessa. La inversió ascendix a prop de 18.000 €.

 

La setmana passada van començar els treballs que es pretén que finalitzen en les pròximes setmanes. El nou elevador està dissenyat, lògicament, per a funcionar a la intempèrie, disposa de cabina panoràmica i funciona com un ascensor convencional. A més, està dotat amb sistemes antivandalisme.

 

El delegat de Manteniment, Pepe Gil, ha destacat la importància d'esta inversió tan necessària per a la ciutadania: «Amb este nou equip queda resolta l'accessibilitat de les persones majors o amb mobilitat reduïda que requereixen de mitjans mecànics per a poder acudir a la visita mèdica al centre de salut».

 

Els treballs han sigut adjudicats a l'empresa Eulen, amb un pressupost de 17.797,13 euros. Esta substitució està motivada perquè la instal·lació existent fins ara donava molts problemes pel sistema de funcionament i també a causa de l'ús indegut.​