Navega cap amunt
Inicia

 L’Ajuntament de Sagunt millora les instal·lacions del Centre de Planificació Familiar del Port de Sagunt

11/02/2019
Gabinet de Comunicació
Les obres que s’estan executant tenen l’objectiu de millorar les instal·lacions, la climatització, l’accessibilitat a les consultes i als banys

L'Ajuntament de Sagunt està executant les obres del Centre de Planificació Familiar del Port de Sagunt, situat als Jardins de l'Antic Sanatori. Gràcies a unes subvencions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el centre de salut sexual i reproductiva es troba actualment en procés de millora de les instal·lacions per a pacients i personal sanitari, així com per a dotar-lo d'accessibilitat i millorar la climatització. La inversió de les obres ascendix als 40.000 euros. Per això, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, junt al regidor de Manteniment, Pepe Gil, han visitat el centre per comprovar l'estat de les obres.Fernández ha explicat que, encara que l'atenció sanitària és una competència de la Generalitat “nosaltres col·laborem, i de fet tenim quatre centres que atenen sanitària i que, almenys, els locals són gestionats per l'Ajuntament de Sagunt; el centre del Raval, el centre de Baladre, el centre d'Almardà i també este Centre d'Atenció Sexual i Reproductiva. En este cas, evidentment, teníem unes instal·lacions que ja estaven degradades i, per a una millor prestació del servici als ciutadans, hem considerat acollir-nos a estes subvencions de la Conselleria per a posar-nos al dia i perquè els pacients tinguen les millors condicions”. L'alcalde considera que, de manera modesta, “estem col·laborant perquè els servicis socials i sanitaris, que no són competència nostra, siguen prestats amb les millors condicions possibles”.


D'altra banda, Pepe Gil aclarix que “el que estem fent ací, amb ajuda de la Conselleria, és dotar d'accessibilitat a totes les consultes, els banys, també millores com una rampa per a l'accés de les persones amb mobilitat reduïda, i aprofitar per a canviar tota la fusteria que hi ha en l'edifici, com les finestres per a millorar la climatització”. A més, el regidor de Manteniment ha agraï la dedicació del personal del centre, el qual ha sigut traslladat al Centre de Salut número 2 del Port de Sagunt per a prestar el servici, així com les molèsties que això haja pogut causar en els usuaris “encara que tot és per a millorar”. “La inversió rondarà, aproximadament, els 40.000 euros i esperem que en un mes les obres estiguen finalitzades totalment”, conclou Pepe Gil.