Navega cap amunt
Inicia

 La corporació municipal es reunirà telemàticament per celebrar el Ple Ordinari de desembre

28/12/2020
Gabinet de Comunicació
La sessió ordinària tindrà lloc el dimecres, 30 de desembre, a les 10 hores. Serà en directe i amb la possibilitat de participació per part de la ciutadania a partir de les 12 hores a l’apartat de precs i preguntes

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà el pròxim dimecres, 30 de desembre, el Ple Ordinari de la Corporació Municipal. Una vegada més, de forma telemàtica per complir amb les recomanacions de seguretat sanitàries a causa de la situació actual provocada per la pandèmia del coronavirus. 

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, presidirà novament el Ple a través de la plataforma de Microsoft 'TEAMS', mitjançant la qual els diferents membres de la corporació realitzaran també les seues intervencions. 

Cal destacar que, perquè l'accés a la visualització dels Plens siga el més senzill per a la ciutadania, no serà necessari la instal·lació de cap plataforma o aplicació externa, únicament a través del següent enllaç podrà ser visualitzada des de qualsevol navegador: Ple ordinari Desembre

La ciutadania, a més de visualitzar el ple ordinari, podrà intervindre en el torn de precs i preguntes a partir de les 12 hores. Aquells veïns i veïnes que ho desitgen podran fer-ho en directe a través d'una telefonada que rebran en el seu moment i que serà escoltada per tots els membres de la Corporació. 

D'altra banda, tota aquella persona que desitge participar al ple en este torn, haurà d’enviar un correu electrònic abans de les 08:30 hores del dimecres, 30 de desembre a participacionpleno@aytosagunto.es o participaciople@aytosagunto.es indicant en l'assumpte 'Prec / pregunta + nom complet de la persona en qüestió'. Dins del missatge deurà incloure les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte). Una vegada realitzat el procés la persona haurà d'esperar que l'organitzador de la sessió plenària li telefone perquè entre en directe via àudio a realitzar la seua intervenció. 

Finalment cal assenyalar que totes les peticions de participació que arriben més tard de l'hora indicada no es podran atendre por raons organitzatives. 

L'ordre del dia de la sessió ordinària de ple és el següent:​