Navega cap amunt
Inicia

 La Corporació Municipal es reunirà telemàticament per celebrar un Ple Extraordinari i Urgent

05/01/2021
Gabinet de Comunicació
La sessió extraordinària tindrà lloc el dijous, 7 de gener, a les 18.30 hores i serà emesa en directe

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà dijous que ve, 7 de gener, un Ple Extraordinari i Urgent de la Corporació Municipal per a la presa de possessió de la regidora Ana María Quesada Arias. Una vegada més, de manera telemàtica per complir amb les recomanacions de seguretat sanitàries a causa de la situació actual provocada per la pandèmia del coronavirus. 

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, presidirà novament el Ple a través de la plataforma de Microsoft ‘TEAMS’, mitjançant la qual els diferents membres de la corporació  també hi assistiran. 

Cal destacar que, perquè l'accés a la visualització dels plens siga el més senzill per a la ciutadania, no serà necessari la instal·lació de cap plataforma o aplicació externa, únicament a través del següent enllaç podrà ser visualitzat des de qualsevol navegador: Ple Extraordinari Gener. 

Esta presa de possessió per part d'Ana María Quesada és a causa de la renúncia de l'acta de regidora de l'Ajuntament de Sagunt que va realitzar Gloria Parra el passat 21 de desembre, ja que la seua activitat laboral feia incompatible seguir amb les seues activitats en el consistori. 

L'ordre del dia de la sessió ordinària del ple és el següent: