Navega cap amunt
Inicia

 Els autors guardonats en els premis “Ciutat de Sagunt” van presentar les seues obres en la biblioteca Cronista Chabret

07/05/2012
Gabinet de Comunicació
Aquest concurs l'organitza tots els anys el Gabinet de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Sagunt
Els autors guardonats en els Premis Literaris “Ciutat de Sagunt” 2011 han presentat les seues obres en la Biblioteca Municipal Cronista Chabret de Sagunt. Aquest concurs ho organitza tots els anys el Gabinet de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Sagunt, la delegada del qual és Davinia Bono.

Les obres que van presentar els seus autors són La mort, a l'ombra del bibliotecari, de l'escriptor Màrius Moneo (XIII Premi de Narrativa “Ciutat de Sagunt”); Tres estrelles Michelín, de Joan Adell (XIV Premi de Poesia “Jaume Bru i Vidal”); i la recopilació de quatre peces teatrals Diàlegs de dalt i de baix, de Orland Verdú (VIII Premi de Teatre “Pepe Alba”). Cal destacar que els assistents a l'acte van ser obsequiats amb un exemplar dedicat de les obres.

A l'acte van assistir el alcade de Sagunt, Alfredo Castelló, la delegada del Gabinet de Promoció del Valencià, Davinia Bono; la delegada de Cultura, Maribel Sáez; i l'edil de Turisme, Ximo Catalán, tots ells per part de l'equip de govern. També van estar presents alguns regidors del grup municipal socialista, José Luis Chover, el portaveu; i Natalia Antonino.
 
 
Després de la presentació que cadascun dels autors va realitzar de les seues obres, l'alcalde va tancar l'acte amb unes paraules d'agraïment i felicitació per la labor del Gabinet de Promoció del Valencià. També va dir que presentar les edicions de les obres premiades sempre és un acte especial perquè es parla de l'essència de les persones i va anunciar que tornarem a tenir enguany els premis literaris i l'any que ve es tornaran a presentar les obres premiades i coneixerem de nou les reflexions, les preocupacions, les emocions i fins i tot els dubtes dels escriptors. Castelló va finalitzar amb la lectura d'un poema titulat “Homenatge” de Salvador Iborra.

Els premis “Ciutat de Sagunt” es van crear en 1997 per a promoure la creació literària en valencià, i en aquests 15 anys han portat a la ciutat escriptors consolidats i han descobert talents que triomfen en el món de les lletres i del teatre.​