Navega cap amunt
Inicia

 El Departament de Joventut i Infància presenta el cartell guanyador de les activitats de la Cavalcada 2020

29/12/2020
Gabinete de Comunicación
José Manuel Espinosa, usuari del C.O. Sant Cristòfol és l'autor del cartell que reunix la programació de totes les activitats preparades per al 5 de gener a les quals s'assistirà amb invitació


El Departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt ha presentat este matí el cartell guanyador de les activitats de la Cavalcada 2020. Enguany, a causa de la situació provocada per la covid-19, el tradicional acte de Cavalcada no es realitzarà, però el departament no ha volgut deixar a la infància del municipi sense la visita dels Reis d’Orient, entre altres activitats, totes prèvia invitació.

José Manuel Espinosa Escrig, usuari del Centre Ocupacional Sant Cristòfol, ha sigut el guanyador del concurs d'enguany «a qui agraïsc l'esforç per la preciositat de cartell que ens ha fet» ja que, «un any l'elaboren alumnes del Batxiller Artístic de l'IES Clot del Moro i un altre els centres ocupacionals Sant Cristòfol i Socoltie», ha assenyalat el regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, qui ha assistit a la presentació acompanyat per la primera tinenta alcalde, María José Carrera.
Sampedro ha assegurat que ahir van realitzar una videotelefonada als Reis d’Orient i «ens han confirmat que estaran presents el dia 5 i la matinada del dia 6 a Sagunt i que estan desitjant vindre, ja que porten setmanes rebent cartes a través dels patges reials que estan visitant casa per casa Sagunt i el Port».

 

El regidor ha assenyalat que els Reis d’Orient «són població de risc», per este motiu, «ens han demanat que extremem les mesures de seguretat i siguem molt estrictes». Totes les activitats es duran a terme amb aforaments limitats, invitacions i evitant les aglomeracions en les entrades i eixides.


Les activitats previstes per al 5 de gener són dos actes musicals de benvinguda i les recepcions als Reis d’Orient. A Sagunt, a les 10.30 hores, l'Auditori Joaquín Rodrigo acollirà el concert Supermusics i la recepció dels Reis d’Orient; a les 12.30 hores serà l'oportunitat de fer-se un selfie reial amb els Reis d’Orient. En el poliesportiu José Veral del Port de Sagunt, a les 10.30 hores se celebrarà el concert Pop’s Corn i la recepció dels Reis d’Orient i, a continuació, a les 12.30 hores el selfie reial.


A la vesprada tindran lloc 5 actes d'acolliment de circ, música i teatre, tots a les 18.00 hores, en diferents punts del municipi. La Casa Municipal de Cultura acollirà el circ Emportats; el Casal Jove del Port de Sagunt l'obra de teatre Federico; el Teatre de Begoña, el circ Oyun; l'Auditori Joaquín Rodrigo, el concert de Dani Miquel i el Centre Cultural Mario Monreal, el circ The Silly World Walkers. Per a assistir a estes activitats gratuïtes haurà de sol·licitar-se una invitació a través de la web de Servientradas i de Notikumi. «Demanem que no es repetisca l'assistència per a intentar albergar el major nombre de xiquets i xiquetes en estes activitats», ha assenyalat el regidor, així com ha demanat «responsabilitat a les famílies, ja que ha sigut un treball de molts mesos i molt complicat pels canvis de les regles cada quinze dies».


Finalment, Carrera també ha donat l'enhorabona a l'autor del cartell i ha agraït al Departament de Joventut i Infància «l'enorme esforç realitzat per a poder dur a terme totes les activitats», a més de reforçar el missatge del regidor quant a la seguretat «perquè ara que veiem una llum al final del túnel, per favor, no ho desbaratem, siguem prudents tots i totes».​​​​