Navega cap amunt
Inicia

 Joventut i Infància inicia hui la programació temàtica d'Halloween amb el Cicle de cinema de terror

16/10/2020
Gabinet de Comunicació
Degut a la covid-19 enguany no se celebrarà festa de Halloween, per este motiu la regidoria ha organitzat diferents activitats durant diverses setmanes

La Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt inicia hui la programació temàtica de Halloween. Enguany, a causa de les limitacions d'aforament per la covid-19 i per a evitar aglomeracions, la regidoria ha decidit repartir les activitats de la temàtica pròpia de Halloween durant diverses setmanes.

 

El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha assenyalat que des de la regidoria «hem apostat per adaptar-nos a la nova normalitat i celebrarem Halloween amb la mateixa il·lusió i amb activitats per a tots els públics». Sampedro ha assegurat que esta celebració comptava amb «un gran èxit de participació en els últims anys», però enguany la programació «s'ha anat tancant de manera participativa tant a través de votacions d'Instagram, com en les reunions dels Corresponsals, el grup de dinamització d'adolescents de la regidoria».

 

Esta vesprada arranca el Cicle de cinema de terror, ja que durant els divendres del mes d'octubre es projectarà una sèrie de pel·lícules que l'equip de Corresponsals ha programat. Per a això, es va realitzar una votació en Instagram per a seleccionar aquelles pel·lícules que més podrien interessar al públic adolescent i juvenil d'entre una selecció prèvia. Per este motiu, hui es projectarà el clàssic de 1973 El exorcista i el divendres 23 d'octubre altre clàssic dels 80, Fredy Krueger i Pesadilla en Elm Street. La cita és en el Casal Jove i l'entrada és gratuïta fins a completar aforament.

 

El divendres 23 d'octubre, a les 21.30 hores, tindrà lloc la presentació del curtmetratge El regreso del hombre pájaro, guió i protagonitzat per un grup de Corresponsals, dirigit per Alberto Rey Studio i produït per la Regidoria de Joventut. Esta idea sorgix d'un grup de corresponsals davant la impossibilitat de realitzar el tradicional Túnel del terror. Els protagonistes comptaran el treball realitzat i l'experiència en el Casal Jove.

 

El divendres 30 d'octubre, a les 22.00 hores, tindrà lloc Más allá de los sueños, de Darío Piera, un espectacle d'hipnosi, mentalisme i humor diferent i atrevit, on viure en primera persona una de les experiències més sorprenents i divertides. Tota una espectacular vivència que farà vibrar, sorprendre i riure els espectadors, que podran triar si participar en una de les experiències més increïbles de la seua vida. L'espectacle està dirigit a majors de 15 anys, és gratuït i la reserva d'entrades es realitza a través de www.notikumi.com.

 

La Casa de Cultura del Port de Sagunt acollirà el 31 d'octubre, a les 18.00 hores, el nou espectacle de Toni Bright, el millor mag i mentalista d'Espanya amb Creer es poder. Una experiència increïble amb un nou espectacle per descobrir. En este cas l'espectacle estarà dirigit a públic familiar i a majors de 7 anys. Les entrades es poden adquirir en www.servientradas.com.

 

Finalment, per al públic més xicotet, en el Casal Jove i de la mà de la Companyia La Troupe Malabo, tindrà lloc Oníricus, l'espectacle de teatre de carrer que tindrà lloc el divendres 30 d'octubre a les 18.30 hores en el Casal Jove.​