Navega cap amunt
Inicia

 Nous espectacles de la programació de Nadal per a esta setmana

29/12/2020
Gabinet de Comunicació
Cinema, teatre i música en una completa programació que acabarà el 5 de gener


La completa programació de Nadal que ha preparat l'Ajuntament de Sagunt a través del treball coordinat de quatre regidories (Cultura, Joventut i Infància, Festes i Cultura Popular i Comerç i Mercats) ens porta esta setmana sis espectacles culturals i lúdics destinats a xiquets i xiquetes i públic familiar.

 

El dimecres, 29 de desembre, la plaça Cronista Chabret acollirà l'espectacle teatral Barrets del grup Rodamons Teatre. Barrets, és un espectacle per a públic familiar amb música en directe interpretada amb instruments antics i altres nous i reciclats per a crear un univers sonor on passar una estona diferent. Al voltant d'este espectacle, se succeeixen jocs tradicionals, cançons populars, reguitzells, etc. on la música, les cançons i els instruments tenen un apartat molt interessant i important. Començarà a les 11.30 hores i tindrà una duració de 60 minuts. Serà en valencià, amb accés lliure i aforament limitat. Les entrades s'han de reservar en Servientradas.

 

Eixe mateix dia, el Centre Cultural Mario Monreal oferirà la pel·lícula Tu mejor amigo. Este film té una duració de 100 minuts i tracta sobre un gos que intenta descobrir el seu propòsit en la vida a mesura que va passant per diferents amos. A través de diverses reencarnacions com Toby, Bailey i Buddy, un mateix gos tindrà l'oportunitat de viure tres vides diferents i així descobrir el propòsit de la seua existència al costat dels humans. La pel·lícula començarà a les 18 hores, amb accés lliure i aforament limitat. Per a reservar entrada s'haurà de fer a través de Servientradas.

 

 

Per altra banda, el dijous, 31 de desembre, el Centre Cultural Mario Monreal projectarà el film The Addams Family a les 11.30 hores. En esta pel·lícula, de 87 minuts de duració, la família Addams es veu amenaçada quan una mare i el seu fill, amb ajuda d'un advocat sense escrúpols, conspiren per a fer-se amb la fortuna familiar. La pel·lícula començarà a les 18 hores, amb accés lliure i aforament limitat. Per a reservar entrada s'haurà de fer a través de Servientradas.

 

Amb l'entrada del nou any, el dissabte, 2 de gener, la companyia Periferia Teatro ens oferirà l'espectacle de marionetes Nube nube. Començarà a les 18 hores a la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés), amb aforament limitat. Amb una duració de 50 minuts, per a tots els públics i amb aforament limitat, Nube nube és un joc poètic on, amb humor i amor, es parla del que som capaços de donar per a ajudar els altres. Esta obra ha sigut guanyadora del premi Feten 2020 al millor espectacle de marionetes. Per a reservar entrada s'haurà de fer a través de Servientradas.

 

El diumenge, 3 de gener, la Casa Munnicipal de Cultura acollirà l'espectacle de màgia ‘El misteriós cas d’Houdini i l’habitació tancada’. A partir de les 18 hores, amb una duració de 70 minuts, l'actor i mag Nacho Diago ens presentarà este espectacle que reunix diferents llenguatges: teatral, audiovisual i videomapping, marionetes, música en directe i màgia. Espectacle en valencià, amb accés lliure i aforament limitat. Per a reservar entrada s'haurà de fer a través de Servientradas.

 

Tancarà la setmana el concert de la Jove Big Band Sedajazz en el Centre Cultual Mario Monreal, diumenge a les 19 hores. Durarà 60 minuts i l'entrada és gratuïta amb aforament limitat. Per a reservar entrada s'haurà de fer a través de Servientradas. La Jove Big Band Sedajazz és una nova formació de 23 músics amb un objectiu clar: aprendre i enriquir-se amb el repertori d'una big band. El repertori ha sigut seleccionat pels components i es basa en la seua combinació d’standards i d'arranjaments de grans èxits de la història del jazz.​