Navega cap amunt
Inicia

 L'Ajuntament de Sagunt es reunix amb Decathlon

09/02/2018
Gabinet de Comunicació
Decathlon obrirà en Vidanova Parc en la segona quinzena de setembre aproximadament i comptarà amb 50 llocs de treball directes, a més de l'ocupació indirecta que generarà en servicis, logística, etc.


L'Ajuntament de Sagunt ha mantingut una reunió a tres bandes amb Decathlon i Grup Lar. Per part del Consistori, van assistir els delegats de Promoció Econòmica, Miguel Chover, de Manteniment, Pepe Gil, i d'Activitats, Guillermo Sampedro.
 
L'objectiu de la reunió ha sigut principalment conéixer l'estat en què es troben les llicències i conéixer els responsables de l'empresa. Decathlon Sagunt ocuparà una superfície de 2.621 m2 de Vidanova Parc i albergarà més de 70 disciplines esportives amb productes comercialitzats.
 
Per al seu funcionament, Decathlon comptarà amb 50 llocs de treball directes, a més de l'ocupació indirecta que generarà en servicis, logística, etc. El perfil dels treballadors pel qual es caracteritza l'empresa és pels apassionats per l'esport i amb perfil comercial. Per este motiu, l'Ajuntament de Sagunt i Decathlon signaran pròximament un conveni de col·laboració amb el departament de Promoció Econòmica.
 
Actualment, Decathlon compta amb 15 tendes repartides per la Comunitat Valenciana, de les quals 3 estan en procés, que són les que se situaran pròximament a Sagunt, Ondara i Benidorm.