Navega cap amunt
Inicia

 L’Ajuntament de Sagunt concedix llicència per a l'ampliació de la nau a Family Cash

05/12/2019
Gabinet de Comunicació
L'empresa, que va sol·licitar un nou permís per a la construcció d'una segona fase, preveu obrir les portes este mes amb personal contractat del municipi


El departament d'Activitats de l'Ajuntament de Sagunt ha concedit una nova llicència d'obres a Family Cash per a l'ampliació de la nau. L'empresa, que ara compta amb una parcel·la de 12.138 m2 dels quals 6.400 m2 són de nau, ha posat en marxa la construcció de la segona fase.

Per este motiu, s'han reunit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el regidor d'Activitats, Guillermo Sampedro; la regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera; la propietària de Family Cash, Rosa Ferrero; el promotor de l'obra, Eliseo Pla; i personal del departament de Promoció Econòmica. A més de conéixer la situació del projecte, va ser una presentació institucional a causa del canvi d'alcalde després de l'última reunió mantinguda al mes de maig.

Family Cash, empresa d'alimentació i productes per a la llar, té previst obrir les portes este mes i, segons ha assegurat Guillermo Sampedro, «allò més important és que donarà treball a entre 90 i 100 persones, per tant, és una prioritat que òbriga les portes al més prompte possible, a més que la selecció del personal es faça des del propi Ajuntament perquè el màxim nombre de persones possibles que es contracten siguen de la nostra ciutat». Per este motiu, des del departament de Promoció Econòmica s'està treballant de manera conjunta amb l'empresa en la selecció del personal, ja que s'espera que incorporen al voltant de 100 persones, quasi totes de nova contractació.

L'empresa, que naix en 2013 a Ontinyent, ja compta amb 12 botigues i d'ací a poc amb dos més que estan construint-se, entre les quals es troba Sagunt. Les botigues estan repartides principalment per la província de València i també posseix en la resta d'Espanya. En total, suma 1.300 persones en plantilla.​