Navega cap amunt
Inicia

 L'alcalde de Sagunt es reunix amb Rosa Molero, directora general d'Infància i Adolescència

17/09/2021
Gabinet de Comunicació
Durant la reunió s'ha acordat que s'ampliarà el personal que treballa en el Punt de Trobada Familiar i millorar el servei

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, es va reunir ahir amb la directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero per a tractar diversos temes relacionats amb el Punt de Trobada Familiar de Sagunt, al qual també es va realitzar una visita perquè la directora coneguera les instal·lacions de primera mà.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha manifestat que la visita de la directora general, Rosa Molero, s'emmarca dins de l'estratègia que porta la Generalitat Valenciana per a donar suport als punts de trobada i les seues famílies: «És imprescindible donar suport a eixos serveis que són els punts de trobada familiar, com un espai amable per als xiquets i xiquetes. Sempre pensant en el millor per a la família. Per això és tan important que la Generalitat s'haja compromés a augmentar els treballadors d'estos centres i amb això millorar el servei». En eixe sentit, l'alcalde ha explicat que, ja que la Generalitat posarà més personal a la disposició del punt de trobada, des de l'Ajuntament es treballarà a ampliar els espais corresponents per a continuar millorant el servei.

El punt de trobada familiar és un servei específic que presta temporalment atenció professional especialitzada per a facilitar que els xiquets, les xiquetes i els adolescents puguen mantindre relacions amb els seus familiars o persones reunides durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d'infància i adolescència o altres supòsits d'interrupció de la convivència familiar.