Navega cap amunt
Inicia

 La companyia Barbàrie Teatre arriba esta vesprada a la Casa de Cultura amb "Ric per no plorar"

19/05/2017
Gabinet de Comunicació
Hui, divendres 19 de maig, a les 20.30 hores, en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt tindrà lloc esta divertida comèdia contemporània


La regidoria de Cultura porta la companyia Barbàrie Teatre esta vesprada a la Casa de Cultura amb Ric per no plorar. Hui, divendres 19 de maig, a les 20.30 hores, la Casa de Cultura Municipal del Port de Sagunt rep la companyia i els assistents podran gaudir d'una divertida comèdia contemporània.

Ric per no plorar submergeix els assistents en l'univers de les relacions materno-filials a través d'un mosaic de personatges i situacions diverses. L'espectacle transita amb ritme vertiginós per multitud d'escenes àgils i dinàmiques, hilarants, desbaratades, absurdes, però també crues, tendres, emocionants… Les escenes textuals es barregen amb belles imatges plàstiques, música, dansa, recursos audiovisuals, projeccions, etc. jugant sempre amb el factor sorpresa.

L'obra podria definir-se com una muntanya russa d'emocions. Un text fresc, original, desenfadat i dinàmic, carregat d'humor àcid i ironia. La representació serà a càrrec de les actuacions de Joan Ballester, Vicent Domingo, Àgueda Llorca i José A. Rodríguez.

Les entrades són a 7 euros i la venda anticipada es pot realitzar a través de la pàgina web de servientradas o en taquilla una hora abans de l’actuació.