Navega cap amunt
Inicia

 ‘Romeo y Julieta’ de William Shakespeare arriba al Sagunt a Escena

13/08/2020
Gabinet de Comunicació
Es tracta d'una producció del Teatro Clásico de Sevilla que serà representada els dies 14 i 15 d'agost en el Teatre Romà

L'edició de 2020 de Sagunt a Escena porta al Teatre Romà el clàssic de William Shakespeare Romeo y Julieta, en una producció del Teatro Clásico de Sevilla amb versió i direcció d'Alfonso Zurro, que ha rebut nombrosos premis i nominacions. Els espectadors podran disfrutar de l'obra els dies 14 i 15 d'agost, a partir de les 22.30 hores, al Teatre Romà.

El Teatro Clásico de Sevilla treballa per fer arribar al gran públic els grans autors de la literatura i Romeo y Julieta, malgrat la seua popularitat, és un títol que no es prodiga massa en els escenaris per la seua complexitat, encara que per a molts és una obra perfecta, una icona i un clàssic de la literatura universal.

Romeo y Julieta és una història d'amor que es cou en la cassola de l'odi. Un odi que enfronta famílies, pobles, nacions o ideologies, i que impedix que prosperen els sentiments més purs entre dos jóvens. La tragèdia i el destí els té atrapats encara que intenten fugir.

D'altra banda, a l’Off Romà es podrà disfrutar de la representació d'un altre clàssic, en este cas de producció valenciana, La dama boba de Lope de Vega. Es tracta d'una producció d’Olympia Metropolitana dirigida per Victoria Savelieva que es representarà el 15 d'agost a les 20 hores a la Casa de la Cultura del Port de Sagunt. Un clàssic del Segle d'Or espanyol que gira entorn de la idea de la capacitat de l'amor per obrir l'enteniment.

Cal recordar que el festival Sagunt a Escena està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, l'Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València.