Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt a Escena continua la programació amb circ, teatre i música

05/08/2020
Gabinet de Comunicació
Hi haurà actuacions a la Glorieta, la pujada al Castell i l’Auditori Joaquín Rodrigo
La Finestra Nou Circ, amb 'El desig d'estar junts'
A tiro hecho, amb 'Ingovernables'

El festival Sagunt a Escena, el festival organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, l’Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València, continua amb la programació amb una oferta molt variada d’espectacles de carrer i de sala.

 

El 6 d’agost a les 20.00 hores arriba el circ a la pujada al Castell amb la companyia Nostraxladamus i el seu espectacle Al filo, en el qual un guia de muntanya molt peculiar ens porta d’excursió. Amb la poca traça que té se submergirà en un frenesí de caigudes, entropessons i jocs acrobàtics. Un espectacle poètic ple d’humor i complicitat amb el públic. Un desafiament a la gravetat, caminar per la vora de l’abisme i trobar l’equilibri de la vida.

 

El mateix dia però a les 22.00 hores i a l’Auditori Joaquín Rodrigo, la companyia A tiro hecho presentarà Ingovernables, dirigit per Carla Chillida i amb textos de Pepe Ruiz i Rafa Segura. És un homenatge a les que han lluitat per defensar el territori, l’horta, el dret a viure en pau. I a les que han perdut. A les que estan per vindre, i que ja hi arriben. I amb l’esperança que en un món sense pla b trobem eixides a la devastació depredadora del capital. Dedicat a totes les veïnes que lluiten per defensar el territori i protegir l’habitatge.

 

El divendres 7 d’agost a la Glorieta hi haurà un altre espectacle de circ gratuït i per a públic familiar. Es tracta de l’obra El desig d’estar junts de la companyia La Finestra Nou Circ, en què set desconeguts arriben a un espai brut i abandonat. Són set éssers vius bastant diferents que compartixen, no obstant això, un mateix llenguatge: el circ. A vegades, ens fan oblidar tot el que som capaços de fer junts. El desig d’estar junts.

 

I per a tancar la jornada, l’actuació musical a la pujada al Castell a les 22.30 hores de Pantocrator que forma part del Ressona, un festival de música en directe als peus del Teatre Romà amb propostes ben diferents i variades i amb la finalitat i els objectius de complementar i acostar el festival Sagunt a Escena a la ciutadania oferint actuacions musicals de primer nivell.

 

Tota la programació i informació de Sagunt a Escena ací.​