Navega cap amunt
Inicia

 El projecte SagunTICs s'ha presentat este matí en el Focus Business 2014

27/11/2014
Gabinet de Comunicació
Els delegats de l'equip de govern, Bono i Martí s'han reunit amb entitats i emprenedors implicats en la Xarxa SagunTICs


Este matí ha tingut lloc la presentació del projecte SagunTICs en el Focus Business, Pimes i Emprenedors 2014 en la Fira de València, una iniciativa que es troba dins del II Pla d'Ocupació, i que es va posar en marxa el passat un de novembre, com a actuació de foment de l'atmosfera de transformació de les idees creatives dels emprenedors en projectes empresarials, optimitzant l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

A l'esdeveniment han assistit la portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sagunt, Davinia Bono; el regidor d'Informàtica, José Luis Martí; l'empresa local creadora del projecte, Concierta Solucions i el coordinador tècnic del SMIC, David Domínguez. A més no sols s'ha presentat el projecte , sinó que també s'ha creat un forum entre els socis tecnològics, estratègics i financers, primers emprenedors i empresaris que formen part de la Xarxa SagunTICs.

Segons la portaveu de l'equip de govern, Davinia Bono: “Este projecte sorgix del fòrum Suc de Taronja capitanejat per la delegació de Joventut i a través del qual hem anat captant la gent jove perquè interactuen entre ells i es posen en contacte amb empresaris de la localitat, però totes estes idees no podien quedar-se en eixe fòrum, havien de posar-se en pràctica i ací és on gràcies als fons del II Pla d'Ocupació destinat a les TICs s'ha pogut crear el projecte SagunTICs”. També ha afegit: “apostem per la gent jove. Creiem en els emprenedors. Continuem treballant amb polítiques de generació d'ocupació i fomentant la implantació d'empreses en la localitat sense oblidar-nos de la xicoteta i mitjana empresa”.


La ciutat de Sagunt es transforma d'esta manera en líder d'un nou mode de propiciar l'emprenedoría, amb la posada en marxa d'una acció de coach personalitzat a les persones i les entitats que ho sol·liciten, optimitzant la relació amb les entitats, organismes, associacions i empreses, que disposen d'actius que posar a disposició de la iniciativa emprenedora.


En paraules del regidor d'Informàtica, José Luis Martí: “Volem que SagunTICs siga, en esta primera fase del seu desplegament, una xarxa d'actius de suport a la iniciativa emprenedora i amb això Sagunt manifesta una part important de la seua identitat definint-la com ‘Sagunt, Factoria d'Innovació i Emprenedoría'”.