Navega cap amunt
Inicia

 Adjudicat el contracte d'obres per a les millores urbanes en el barri San José

06/09/2013
Gabinet de Comunicació
La Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte a l'empresa Construccions Francés per un import proper als 145.000 euros i servirà per a millorar els serveis urbanístics en les zones de la plaça Vora Riu i del carrer Sierra Cazorla

 

 
El contracte d'obres per a dur a terme millores urbanes en el barri de San José ja ha estat adjudicat per l'Ajuntament de Sagunt. La Junta de Govern Local ha acordat adjudicar aquest contracte a l'empresa Construccions Francés S. a. per un import de 144.490 euros (IVA inclòs).

A més, segons ha assenyalat el portaveu de l'equip de govern, Sergio Muniesa, “aquesta empresa ha presentat millores addicionals, valorades en 55.580 euros, com són actuacions en les calçades, millores d'accessibilitat i seguretat, equipament o gestió de residus”.

En concret, aquest contracte té per objecte dotar dels serveis urbanístics adequats a dos àmbits diferenciats d'actuació: un en la plaça Vora Riu i un altre en el carrer Sierra Cazorla i la seua connexió amb el carrer Sierra Espina.

En el cas de la plaça Vora Riu, la plaça principal del barri, aquesta es troba sense acabar, ja que la seua superfície es veu interrompuda per un solar no edificat, que s'utilitza d'aparcament i que impedeix completar el vial que ha de vorejar la plaça per a donar accés rodat als habitatges que la circumden. Les obres consistiran en l'obertura del vial, connectant-ho amb el carrer Sierra Javalambre, i la urbanització de la resta de la plaça. A més, s'escometran una sèrie de millores en aquesta plaça, com el seu pavimentat, la dotació de jocs infantils, la substitució de part de l'ajardinament i la seua instal·lació de reg. En total, aquesta zona d'actuació afecta a una superfície d'1.162 m2.

L'altra zona objecte del contracte és la del carrer Sierra Cazorla, que separa el barri del sector recentment urbanitzat amb el qual limita per l'Est. Aquest carrer es troba sense finalitzar, impedint la connexió tant amb el nou sector com amb el carrer Sierra Espina, reproduint-se en aquest encreuament la mateixa situació que en la plaça Vora Riu, ja que un solar no edificat impedeix la connexió d'ambdós vials. De la mateixa manera, es connectaran els vials seguint les alineacions existents i es donarà continuïtat a les instal·lacions i infraestructures necessàries.

Així mateix, es durà a terme la correcta urbanització del carrer Sierra Cazorla que, encara que compta amb serveis urbanístics, és necessari escometre una renovació. Aquest àmbit d'actuació abasta una superfície total d'1.518 m2.