Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt es convertix en el destí amb més distincions pel seu treball en plans de contingència i mesures de seguretat per a la prevenció de la covid-19

12/08/2020
Gabinet de Comunicació
En total, 55 establiments i servicis turístics han rebut este reconeixement i compten amb el segell SICTED-Preparats enfront del covid-19
​Sagunt es convertix en el destí de la Comunitat Valenciana que ha obtingut més distincions pel seu treball quant a plans de contingència i mesures de seguretat per a la prevenció de la covid-19. En total han sigut 55 els establiments i servicis turístics que han rebut esta distinció.

Durant el cap de setmana tots els establiments i servicis han rebut el diploma en format digital i el logo que els acredita com a establiments SICTED- Preparats enfront del covid-19, la qual cosa implica que treballen cada dia a millorar la qualitat del seu servici, i que, a més, ho fan amb les màximes garanties de minimització de risc de contagi enfront del coronavirus. Per a això han elaborat un pla de contingència, apostant per la seguretat en els seus servicis.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha declarat que «hui hem sabut que la nostra ciutat és el municipi de la Comunitat Valenciana amb el major nombre d'establiments amb el segell SICTED i amb el major nombre de distincions pel seu treball en plans de contingència i mesures de seguretat per a la prevenció de la covid-19. Este distintiu implica que les empreses i les seues plantilles coneixen i apliquen els protocols de seguretat necessaris en esta nova etapa, a través d'una formació contínua i les mesures de seguretat necessàries». A més, afig l'alcalde, «amb estes pràctiques i este distintiu els turistes i visitants, així com els veïns i veïnes, sabran en tot moment que s'estan prenent les mesures necessàries en eixos establiments. Sens dubte este distintiu proporciona eixa tranquil·litat a la gent; així saben que poden vindre a esta destinació turística de qualitat sense cap problema. Eixa tranquil·litat és el valor que oferix SICTED COVID 19».

Tots els establiments que han sigut reconeguts han implantat i superat una avaluació externa que garantix el compliment de tots els requisits recollits en les Bones Pràctiques Avançades SICTED COVID 19, bones pràctiques adaptades de les Guies per a la reducció del risc de contagi pel coronavirus SARS-Cov-19 en el sector turístic elaborades per la Secretaria d'Estat de Turisme i el Ministeri de Sanitat, en col·laboració amb l'Institut de Qualitat Turística Espanyol (ICTE).

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, assegura que «cada vegada son més els establiments que s'adherixen a este projecte SICTED, és a dir, que aposten per crear Destí, per fer de Sagunt un Destí de Qualitat. Comptem ja amb més de 70 empreses adherides, la majoria d'elles distingides. A més, estem d'enhorabona per haver sigut el municipi de la Comunitat Valenciana amb més empreses distingides amb el segell SICTED- Preparats per al Covid-19, la qual cosa evidència que, malgrat ser el sector més castigat per la pandèmia, també hem sabut reaccionar i adaptar-nos ràpid a les noves circumstàncies fent de Sagunt, a més d'un Destí de Qualitat, un Destí Segur».

playa Puerto de Sagunto; Via del Pòrtic y Domus dels Peixos; Tourist info Sagunto; Tourist info Puerto de Sagunto; Lola Torrente centro de belleza y spa; Sopafrita gastrobar; La Taverna de la Serp; playa Almardà; restaurante Le Fou;Asociación Servitaxi Sagunto Morvedre; 

Concretament, els establiments i servicis que han obtingut el distintiu són els següents: Hotel Sensity Vent de Mar; Heladería El Paseo; Véneta gelato italiano; Telepizza;; platja del Port de Sagunt; Via del Pòrtic i Domus dels Peixos; Tourist info Sagunt; Tourist info Port de Sagunt; Lola Torrente centro de belleza y spa; Sopafrita gastrobar; La Taverna de la Serp; platja d’Almardà; restaurant Le Fou; Associació Servitaxi Sagunt Morvedre; Diego Requena Caballero servitaxi lic. 35; Alfonso Pastor Hernández - servitaxi lic. 23; Federico Sánchez Baquero - servitaxi lic. 17; Óscar Sánchez Muñoz servitaxi lic. 18; Emilio Enrique Sánchez Muñoz- servitaxi lic. 11; Manuel Mas Ors servitaxi lic. 13; Joaquín Hernández González - servitaxi lic. 9; José Miguel Miñarro Jiménez- servitaxi lic. 7; José Manuel Bermúdez López- servitaxi lic. 2; Ángel Salas González servitaxi lic.19; Bodegas Ferri; Hotel Els Arenals;  Asoc. radiotaxi sagunto-camp de morvedre; Hostal Teide; José Vicente San José Melchor - servitaxi lic. 32; Iván Pastor Martínez radiotaxi lic. 6;  Álvaro Alós Huerta radiotaxi lic.15; José Manuel Cervera Marín- radiotaxi lic.8; Mario Bernardo Saiz Perez- radiotaxi lic. 3; Juan Francisco Guisado radiotaxi lic. 5; La Llar dels Déus; Pantalan beach;  Artesans forn La Melica; b&b Domus Atilia; The Harbour;  Jose Luis Tomás Nieto radiotaxi lic. 4; Daniel Cara Ruiz radiotaxi lic.12; Manuel Egea Martinez radiotaxi lic. 14;  Juan Gabriel Vasquez Eras radiotaxi lic. 24; Francisco Javier Bayona Mateu radiotaxi lic. 33; Pizzeria Piccoli; Arrels; Celia Peris visitas guiadas; Hotel Exe Puerto de Sagunto; Explora Sagunto; Pizzeria Mariotti; Mariacaprichos; Asociación Morvedre Renascitur; Rosa Ana Hermosilla Palmero, servitaxi Lic. 1; Casa dels Berenguer i  Triangle Turisme Est.