Navega cap amunt
Inicia

 La Generalitat Valenciana subvenciona Sagunt amb 100.000 € per una campanya de turisme segur

29/12/2020
Gabinet de Comunicació
L’ajuntament ha elaborat i desenvoluparà un variat programa de promoció turística
La concejala delegada de Turismo, Natalia Antonino.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sagunt i Turisme Comunitat Valenciana per a la realització del pla de promoció turística del producte cultural a través de les arts escèniques a Sagunt i a la Comunitat Valenciana. Fruit d'este conveni, Turisme Comunitat Valenciana subvenciona l'Ajuntament de Sagunt amb 100.000 € per elaborar i desenvolupar la campanya ‘Sagunt, turisme segur. La nostra funció més gran’. 

Esta campanya de la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt consiste en la promoció turística de Sagunt i sirve per a destacar-la com una destinació turística segura. En concret, s'han realitzat vídeos promocionals i campanyes de publicitat i màrqueting, visites guiades i un altre material promocional. 

Les arts escèniques i la cultura estan patents a Sagunt, presentant una enriquidora oferta complementari a la patrimonial i històrica. L'agenda cultural és àmplia i són molts els esdeveniments vinculats a les arts els que se succeeixen setmana rere setmana al llarg de l'any, si bé és cert que a causa de la pandèmia global que estem vivint s'ha volgut adaptar la campanya a l'esforç del sector turístic de Sagunt per a promocionar la màxima seguretat i que el visitant se senta protegit i cuidat. 

La delegada de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Natalia Antonino, ha destacat la importància d'esta campanya i «per això hem volgut donar protagonisme als millors actors que tenim, que són els nostres comerciants, guies turístics, hotelers, personal de museus i espectacles, organitzadors d'activitats en la naturalesa, etc. Tots ells ens ajudaran a descobrir les icones del turisme a Sagunt i el costat menys conegut pels visitants, interpretant així ‘la nostra funció més gran’». La delegada ha afegit que un dels principals objectius de la campanya és cridar l’atenció dels turistes sobre Sagunt com a una destinació turística segura.​