Navega cap amunt
Inicia

 El tractament contra panderoles, mosquits i rates continua a partir de dilluns que ve al Port de Sagunt

09/08/2019
Gabinet de Comunicació
El tractament en la xarxa de clavegueram de la setmana vinent començarà en el carrer Aguamarga, Elche de la Sierra i adjacents. També s'actuarà al carrer Alacant i voltants i a la zona de Teodor Llorente
El departament de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt, a través de l'empresa C.T.L (Compañía de Tratamientos Levante), realitzará uns tractaments en la xarxa de clavegueram del municipi contra panderoles i rates.

Els tractaments, que es duran a terme durant diverses setmanes, continuaran el dilluns 12 amb procediments en el clavegueram del carrer Aguamarga, Elche de la Sierra, Cózar Mazarrón i adjacents, El dia 14 el tractament continuarà als carrers Daoiz, Alacant i voltants, mentre que el 16 l'empresa realitzarà un control dels mosquits per la zona de Teodor Llorente. D'altra banda, el dia 13 es realitzarà tractament de legionel·la en el pavelló poliesportiu José Veral.

El mètode de control de rosegadors i panderoles en el clavegueram es realitza mitjançant la col·locació de raticides i, en el cas de les panderoles, l'aplicació d'insecticides polvoritzats. Des del departament de Sanitat destaquen que, gràcies als treballs que s'estan realitzant en el clavegueram, el nivell d'avisos rebuts ha descendit notablement.

Respecte al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen als veïns i veïnes que per a contribuir al seu control eviten l'acumulació d'aigua, revisen les aixetes d'aigua i els aparells d'aire condicionat, reparar les pèrdues d'aigua i clorar les piscines periòdicament.

Per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l'alba i en fosquejar, no abusar de cosmètics amb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquits quan se sue.​