Navega cap amunt
Inicia

 La delegació de Turisme i l'Hotel Citric Vent de Mar difonen els atractius de la nostra ciutat a una associació d'agències de viatges

19/11/2013
Gabinet de Comunicació
Aquest col·lectiu de professionals ha celebrat la seua reunió anual en la nostra ciutat gràcies a la gerència de l'Hotel Citric Vent de Mar

 

La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha col·laborat aquest cap de setmana amb l'Hotel Citric Vent de Mar per a donar a conèixer i difondre els atractius de la ciutat, aprofitant l'assemblea anual de l'associació d'agències de viatges Max Group Travel, que s'ha celebrat en la nostra localitat durant el “Fam Trip” organitzat gràcies a les gestions de l'hotel, pertanyent a la cadena Citric Hotels. Concretament, han assistit més de 40 representants de les agències.
 
El delegat de Turisme, Ximo Catalán, ha explicat que des del departament els han acompanyat en una visita guiada pel centre històric, els jaciments i l'arqueologia industrial. A més, se'ls ha facilitat documentació i fullets que expliquen tot el relatiu als llocs més emblemàtics del nostre municipi amb l'objectiu que incloguen Sagunt en la seua oferta turística.
 
Català ha destacat que “agraïm a l'Hotel Citric Vent de Mar l'impuls d'aquesta trobada i som conscients de l'esforç que han realitzat per a atraure a aquest col·lectiu de professionals del sector, que són els que poden aportar nous turistes. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de l'estratègia global que impulsem des de la delegació de Turisme per a dirigir-nos als professionals del sector”. Així mateix, ha assenyalat que “és important que la iniciativa privada i l'administració vagen de la mà per a posar en marxa projectes com a aquest, que serveixen per a promocionar la ciutat i redunden en benefici de l'economia local”. Per la seua banda, des de la direcció de l'hotel també han volgut agrair a l'associació que haja triat Sagunt per a celebrar la seua assemblea anual.