Navega cap amunt
Inicia

 El XXV Festival de Titelles arriba al Port de Sagunt amb dos representacions

02/01/2018
Gabinet de Comunicació
Després del seu pas per Sagunt amb altres dos obres, la Casa de la Cultura acollirà demà dimecres 3 ‘Los músicos de Bremen’ de Nebel Teatre i el dijous 4 Zum Zum Teatre interpretarà ‘La gallina dels ous d’or’
'Los músicos de Bremen' de Nebel Teatre
'La gallina dels ous d'or' de Zum Zum Teatre
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt continua l'any nou amb el XXV Festival de Titelles. La Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt acollirà, demà dimecres 3 i el dijous 4, dos espectacles de marionetes pensats per al gaudi dels més xicotets. Després del seu pas pel Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt amb Kiti Kraft de Bambalina Teatre i El soldadet de plom de Festuc Teatre, el festival arriba al Port de Sagunt. Les representacions començaran a les 18.00 hores i el preu de les entrades és de tres euros per a xiquets i sis euros per a adults.
 
Demà dimecres 3 de gener, Nebel Teatre presenta Los músicos de Bremen. La companyia interpreta la història que narra el conte de Jacob Grimm en la qual existixen quatre animals, un ruc, un gat, un gos i un gall, els amos dels quals han decidit prescindir d'ells, perquè consideren que ja no els són útils per al servici domèstic. Els animals fugen, vivint una aventura solidària, emocionant, disposats a canviar el seu destí. El seu objectiu és arribar a Bremen, ciutat acollidora d'estrangers. En el viatge desmantellaran una gossera il·legal i perseguiran el somni de ser músics, la possibilitat de començar de nou i l'art com a vehicle de superació personal i adaptació social.
 
El dijous 4 de gener, serà el torn de Zum Zum Teatre que representarà La gallina dels ous d’or. Des de Zum zum Teatre conten la història de dos pobres grangers que tenien el costum d'acollir en el corral totes les aus que arribaven extraviades a la granja. Malgrat viure en la més absoluta pobresa, compartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava. Un dia va arribar una gallina a la granja que va canviar la seua sort, una gallina de plomes molt blanques. Aquella gallina posava un ou d'or cada dia! La pobresa es va convertir en riquesa i els grangers van començar a viure una vida de luxe i excessos. La riquesa va donar lloc a l'avarícia i la felicitat es va convertir en desgràcia destruint la vida dels dos grangers.
 
Per a comprar les entrades, els interessats poden fer-ho en el portal de Servientradas, en el telèfon 902 010 284 o en taquilla el mateix dia de la funció una hora abans del començament de l'espectacle.