Navega cap amunt
Inicia

Agenda

 CANVI CLIMÀTIC: AUTORESPONSABILITAT I CONSCIÈNCIA

01/10/2020 - 31/10/2020
Centre Cultural Mario Monreal
C/ Roma, 9, Sagunt
INAUGURACIÓ: dijous 1 de octubre a las 19:00 horas
Entrada gratuïta
GRUP FOTOGRÀFIC ARSE


​​​​És ja una realitat irrefutable del nostre temps amb conseqüències inevitables. Amb aquest treball, quaranta socis del Grupo Fotogràfic Arse mostren la seua visió sobre el canvi climàtic i posen d’aquesta manera el seu granet d’arena en la conscienciació social. 

Encara som a temps de reduir l’acceleració del canvi i minimitzar una part dels efectes més greus i devastadors: desertificació i canvi en els ecosistemes, augment de la temperatura, desglaç i pujada del nivell del mar, efectes meteorològics extrems, incendis, contaminació, etcètera, etcètera. 

En aquesta segona participació en Imaginària, el Grupo Fotogràfic Arse se suma de nou al lema de la Fira de la Universitat Popular de l’Ajuntament de Sagunt, que enguany és «Canvi climàtic». Des de l’associació continuem fomentant l’art fotogràfic en l’àmbit local i utilitzant en aquest cas la fotografia com a eina de conscienciació.

Organitza: Universitat Jaume I-Campus Obert, Universitat Popular de l’Ajuntament de Sagunt, Diputació de Castelló​.
 ​
Aquesta exposició podrà visitar-se fins al 31 d'octu​bre en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 21 h a la Casa Municipal de Cultura.​​​​