Navega cap amunt
Inicia

Agenda

 Exposició "PLAYGROUND"

05/03/2020 - 29/02/2020
Centre Cultural Mario Monreal
C/ Roma,9. (Sagunt)
Inauguració 5 de marzo
Hora: 19:00h
Gratuïta
YAO FLORES
L'artista valenciana de collages, Yao Flores, presenta la seua exposició Playground el dijous 5 de març, en el Centre Cultural Mario Monreal. Una mostra composta per una sèrie de composicions surrealistes en les quals aquesta artista autodidacta plasma el món com un “pati d’escola” en el qual qualsevol pot jugar amb tan sols unes tisores i cola.

La desbordant informació visual adquirida a través d’internet, del cinema i d’altres arts plàstiques és el que li ha permés tindre nocions de disseny i composició. Va començar a fer collages en 2015 com un passatemps. Per a això, col·lecciona revistes antigues, llibres i altres materials en desús, en els quals busca imatges oblidades per a dotar-les d’un nou significat contemporani. En l’era de la postfotografia, on tots som productors d’imatges, Yao Flores decideix, en un exercici nostàlgic, rescatar aquelles que han caigut en l’oblit per a donar-los una segona vida en forma de collage.

Aquesta exposició podrà visitar-se, des del 5 al 29 de març, en horari de dilluns a dissabte de 9 a 21 h en el Centre Cultural Mario Monreal​​
​​​​