Navega cap amunt
Inicia

Agenda

 NAUTILUS: 20.000 LLEGÜES DE VIATGE SUBMARÍ

26/12/2020 - 26/12/2020
Centre Cultural Mario Monreal
C/ Roma, 9. Sagunt
Dissabte 26 de desembre, 18.00 h
Entrada Gratuïta
En valencià. Aforament limitat
Teatre per a públic familiar
Cia. La Negra
El capità Nemo aprecia la mar més que a la seua pròpia vida. Nemo viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans del món, lluny de tot i de tots. Però des de fa un temps el capità observa que els bancs de coral s'han convertit en muntanyes de fem, els peixos en bosses de plàstic, i les praderes de Posidònia en abocadors aquàtics. La vida marina està en perill i Nemo s'ha proposat evitar-ho, però no pot fer-ho només. Per això recluta al professor Aronax, a qui portarà a un viatge de 20.000 llegües submarines per a mostrar-los els secrets d'aqueix món fascinant amenaçat per la contaminació humana.

Nautilus és la versió de la clàssica novel·la d'aventures "20.000 llegües de viatge submarí" amb una lectura actual, compromesa i ecologista. En resum, la història que comptaria Julio Verne hui dia.

Aquest espectacle pertany a la companyia teatral constituïda en 2017 per l'actor Carlos Amador i el dramaturg Diego Guill, La Negra. Una companyia que naix amb l'objectiu de crear espectacles per a xiquets que parlen sobre els diferents els solitaris o els rebutjats, a través d'un llenguatge poètic i visual. En resum, un teatre de llum i colors sobre ovelles i gats negres.​

FITXA TÈCNICA I ​​ARTÍSTICA:

Repartiment:
JULI CANTÓ (Capità Nemo)
CARLOS AMADOR (Professor Anorax)

Direcció:
XAVO GIMÉNEZ / TONI AGUSTÍ

Dramatúrgia: 
DIEGO GUILL/ XAVO GIMÉNEZ

Coaching manipulació d'objetes:
DAVID DURÁN

Amb la col·laboració de: 
MERCE TIENDA

Il·luminació:
MARC GONZALO 

So:
DAMIÁN SÁNCHEZ

Vestuari:
CARME ARCE

Escenografia: 
LOS REYES DEL MAMBO

Atrezzo: 
LAURA COUTO

Tècnic: 
FABIO VIALE

Producció executiva:
MAYTE BARBAZÁN ​​​​