Navega cap amunt
Inicia

Agenda

 CONCERT DE NADAL

12/12/2020 - 12/12/2020
Auditori Joaquín Rodrigo
Plaça Cronista Chabret, 6. Sagunt
Dissabte 12 de desembre
A les 18.00 h
Entrada gratuïta
Aforament limitat
Jove Orquestra Lira Saguntina, Orquestra Simfònica Lira Saguntina i Escola de Música Joaquín Rodrigo, en concert
Les agrupacions de la Societat Musical Lira Saguntina interpreten amb alumnes de l'Escola de Música Joaquín Rodrigo, el seu tradicional Concert de Nadal a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, de la mà del seu director Ramón Zacarías Cerdà Ramón i la participació de Pau Mollà Herráez, Oboé i Joan Tarazona Berzosa, Oboé.


Ramón Zacarías Cerdá Ramón
Naix a València el 5 de maig de 1979. Comença els seus estudis musicals de violí en la Societat Musical Lira Saguntina de la mà de Don Salvador Prades. Més tard ingressa en el Conservatori Professional de Música de la Vall d’Uixò, on cursa amb els professors Jordi Fabregat i Francisco Aguilar, i aconsegueix el titule de professor en l'especialitat de violí amb les màximes qualificacions. Ha ampliat estudis amb Sergio Furió i Michael Tomas.

És llicenciat en Físiques per la Universitat de València. En l'actualitat compagina la seua activitat en aquesta matèria amb la docent en la Societat Musical Lira Saguntina. Des de la seua fundació fins a la temporada 2015-2016 ha compartit la tasca formativa de la Jove Orquestra juntament amb Antonio Benedito. Des de la temporada 2016-2017 es fa càrrec en solitari de la direcció d'aquesta.

Va estrenar el 29 d'abril de 2006 en el Palau de la Música de València, al costat de l'Agrupació Musical d'Alfara del Patriarca, El Muñeco de Trapo, de David Gómez Ramírez.

A l'octubre de 2019 assumeix la direcció de l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina.​ 


Pau Mollá Herráez
Nascut a Sagunt en 2002, va iniciar les seues primeres classes als tres anys a l'Escola de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt. Als sis va començar els estudis d'interpretació amb l'oboé de la mà del professor Juan Antonio Gamón fins a finalitzar els ensenyaments elementals a l'Escola de Música Joaquín Rodrigo.

Actualment cursa els estudis superiors en l'especialitat d'interpretació amb l'oboé en el Conservatori Superior de Música de Castelló “Salvador Seguí” amb els professors Jesús Fuster i Miguel Enguídanos, a més de cursar simultàniament a l'Escola Superior de Música d'Alt Rendiment (ESMAR) amb els professors Daniel Fuster i Jesús Fuster.

Ha format part de diverses agrupacions musicals, en algunes d'elles com a solista; Banda Simfònica de Canet d'en Berenguer, CIAC de la Vall d'Uixó, Banda Comarcal del Camp de Morvedre, Orquestra Simfònica de la Lira Saguntina i Banda Simfònica de la Lira Saguntina. Actualment forma part de l'Orquestra i Banda Simfònica de la Lira Saguntina.​


Joan Tarazona Berzosa
Jove músic valencià de 16 anys, nascut en el municipi de Sagunt. Actualment cursa  estudis en  l'IES Jorge Joan de Sagunt  i compagina els seus estudis en el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt, on cursa Grau Professional, amb excel·lents qualificacions i expedient acadèmic en els dos centres educatius.
 
Toca l'oboé des dels sis anys i durant la seua trajectòria s'ha especialitzat en aquest instrument de la mà de Jesús Fuster, Stefan Schilli, Dani Fuster, Doménec Hurtado, Joan España, Vicent Llimerà, Juan Antonio Gamón i Oscar Diago, tant en el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt i l'Escola de música de la Unión Musical Porteña, com realitzant cursos en la Fundación Princesa de Astúrias, l'escola de perfeccionament de la Uníón Musical de Líria, la ESMAR, MPMusica (Universitat Pontifícia de Salamanca) o altres centres d'especialització musical. 

Ha participat en diversos concursos de joves interpretes obtenint el primer premi i esment d'honor en nombroses ocasions. Actualment és integrant de la Banda de Música de la Unión Musical Porteña i de l'Orquestra de la Lira Saguntina on ha exercit d'intèrpret solista en destacats concerts, en escenaris com l'Auditori  Joaquín Rodrigo de Sagunt, en el Palau de les Arts Reina Sofia de València o en el Teatre Romà de Sagunt.