Navega cap amunt
Inicia

Agenda

 DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. LAS MIGAS

06/03/2021 - 06/03/2021
Centre Cultural Mario Monreal
C/ Roma, 9. Sagunt

Dissabte 6 de març, a les 19 h
Duració: 90 min.
En castellà
Preu de l'entrada: 9 €
TOTS ELS PUBLICS

EMPATÍA
Programació en conmemoració del
DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

LAS MIGAS són quatre dones músiques, guerreres i viatgeres.

Més de quinze anys després de la seua fundació, elles són ja un xicotet clàssic del flamenc més femení, valent i alegre, amb una nominació als Latin Grammy en el seu haver.

En el seu últim treball discogràfic, EMPATIA, presenten les seues noves composicions, que fan olor de mar, a naturalesa, a flamenc, a transgressió, a poesia del poble, a dones de tot el món, a la lluita per millorar les coses i canviar-les.

Empatia: nom femení, del grec “empátheia”, “sentir amb”. Capacitat d'identificar-se amb algú i compartir els seus sentiments.

EMPATIA és saber escoltar, és interpretar els senyals no verbals, és posar-se en la pell de l'altre, quasi al principi de telepatia. Les cançons d'aquest nou espectacle de LAS MIGAS s'han creat per a aprofundir en aquest concepte, hui més que mai.

Després de l'intensíssim tour 2019 de “Cuatro”, i un començament en 2020 absolutament prometedor, han pogut respirar, reflexionar i mirar cap a dins per a veure qui són realment elles, per a mostrar aqueix jo individual i aqueix jo col·lectiu a través de la seua música, de les seues veus i instruments, a plens pulmons. Elles senten i toquen per i des d'elles mateixes, però també pel què està al seu costat o pels què estan lluny, mitjançant una connexió musical i emocional.

Roser Loscos és de Lleida (violí, efectes i cors), Marta Robles de Sevilla (direcció musical, composició, guitarra i cors), Alicia Grillo de Còrdova (producció, guitarra i cors) i Carolina Fernández «La Chispa» de Mèrida (veu i ball).

​​​ ​​​​