Navega cap amunt
Inicia

Agenda

 --AJORNAT-- ONDAS GRAVITACIONALES

24/01/2021 - 24/01/2021
Centre Cultural Mario Monreal
C/ Roma, 9. Sagunt

TEATRE JUVENIL
Duració: 70 min.
En castellà
Aforament limitat
Preu de l'entrada: 6€
PÚBLIC FAMILIAR
--AJORNAT al 21 de febrer--
ONDAS GRAVITACIONALES, de la Cia. Separatta Teatre
 
AJORNAT AL 21 DE FEBRER

Ondas Gravitacionales és una comèdia, una comèdia quàntica.

Una peça teatral que bé podria llegir-se baix tints de comèdia i, no obstant això, aborda una situació d'abús de poder, d'abús escolar, del problema de l'educació encara en aquest país, en que la circularitat i la desraó entren en un joc violent perquè pot ser que haja arribat el moment gravitacional de saldar un vell deute.

Escrita per Sergio Villanueva, dirigida pel mateix Sergio amb l'ajuda de Marian Villaescusa i protagonitzada per José Olmos i Víctor Gil, és una producció de Separatta Teatre.

SINOPSI
Quique és el fill del president, però té un problema: no ha entregat a temps la documentació per a l'ingrés en el primer curs en la Facultat de Físiques. Però papà coneix des del col·legi a Pedro, un dels Professors més valorats actualment en aqueixa mateixa Facultat. Gràcies a això QUIQUE ha quedat amb el Professor en el seu despatx per a entregar la documentació que precisa i així poder fer la gestió d'ingrés fora dels llits convencionals. Però prompte descobrim, gràcies a certs càlculs matemàtics, que potser aqueixa trobada respon a un motiu ben diferent segons la lògica gravitacional i quàntica.