Navega cap amunt
Inicia

Internet a la Biblioteca

Internet a la Biblioteca

Les Biblioteques Municipals de Sagunt ofereixen accés públic gratuït a Internet amb la xarxa SaguntWifi. Oferim diferents opcions segons les necessitats dels usuaris:

Si véns amb el teu ordinador pots utilitzar la xarxa Wi-Fi municipal SaguntWifi durant 5 hores diàries amb dos dispositius a un temps, en la pròpia sala de lectura i altres espais de l'edifici.
 
La biblioteca té a la disposició dels seus socis un servei de préstec en sala d'ordinadors portàtils. La duració del préstec és d'una hora. És necessari ser major de 18 anys i presentar el carnet de soci de la Biblioteca.
 
Així mateix existeix una sala en el Centre Cívic del Port de Sagunt, la Cibertec@, on disposem d'ordinadors portàtils amb accés a Internet, i una impressora amb un nombre de fulles limitat.
 
Per a poder utilitzar aquest servei simplement caldrà registrar-se amb el número de telèfon mòbil i es rebrà una contrasenya a través d'un missatge SMS. Tant l'usuari com la contrasenya seran vàlids per a connectar-se a Internet des de qualsevol dels edificis municipals amb accés a SaguntWifi.
 
La Biblioteca del Centre Cívic del Port de Sagunt també disposa d'un ordinador amb accés a internet adaptada a persones amb diferents tipus de discapacitats sensorials, cognitives o motores, o bé persones amb mobilitat reduïda.  
 

 

Horari de la Ciberteca, Centre Cívic Antic Sanatori
Horari: Hivern de 16:00 a 20:00 h. / Estiu (Juliol i Agost) de 10:00 a 14:00h.