Inicia

Escolarització 2021/2022

Informació Escolarització 2021/2022

La Conselleria d'Educació ha publicat les instruccions i el calendari d'admissió i matriculació per al curs 2021/2022.

 

La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 25 de maig al 2 de juny i la matriculació de l'1 al 16 de juliol. La publicació de places vacants es realitzarà el 24 de maig.


En ESO i Batxillerat les sol·licituds es presentaran telemàticament del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol. La publicació de places vacants es farà el 2 de juny.

 

També s'ha publicat el calendari d'admissió de Formació Professional (cicle mitjà i superior), Formació Professional Bàsica (FPB), Formació Professional de 2a oportunitat i Programes Formatius de Qualificació Bàsica (FPQB). Es pot consultar en la carpeta corresponent situada en la part inferior.

 

El procediment d'admissió és especialment important per a les famílies que matriculen als seus fills i filles per al pròxim curs per primera vegada en Infantil de 3 anys (nascuts en 2018), a les aules de 2 anys dels CEIP (nascuts en 2019) i a l'Escola Infantil de Baladre (nascuts en 2019 i 2020).

La sol·licitud d'admissió es realitzarà de manera telemàtica en l'espai web telematricula.es

La web ja està activa i inclou informació per a realitzar el procediment d'admissió, així com respostes a preguntes freqüents, assistents,…

 

Per a obtindre la clau d'admissió (en les dates de presentació de sol·licituds) serà suficient disposar de DNI o NIE. Es demanarà el número de DNI del pare, mare o tutor legal sol·licitant, el número de suport IDESP (codi de 9 lletres i números que hi ha en el DNI) i la data de naixement de la persona sol·licitant, així com una adreça de correu electrònic. En el cas de NIE, es demanarà el número de suport IXESP (codi inclòs en les targetes d'estrangers i permisos de residència), així com la data de naixement de la persona sol·licitant.

Posteriorment, la persona sol·licitant rebrà per correu electrònic amb l'identificador i la contrasenya. És important que es conserve la clau d'accés, l'identificador i la contrasenya per a poder fer, posteriorment, reclamacions quan s'hagen fet públiques les llistes provisionals, així com per a consultar els resultats de l'adjudicació de places.

En Infantil i Primària, amb una única clau d'admissió les famílies podran sol·licitar tantes places com fills i filles vulguen matricular. Per a la resta d'etapes educatives (ESO, Batxillerat i FP), cal generar una clau d'admissió per a cada sol·licitud que es vulga fer.

Les persones que no tenen DNI/NIE o les que no tenen accés a mitjans electrònics podran fer el procediment d'admissió de manera presencial en els centres educatius on vulguen sol·licitar plaça com a primera opció (hauran de sol·licitar cita prèvia).

 

Podrà consultar més informació en la seua carpeta corresponent. Recordar que les sol·licituds d'admissió (i l'obtenció de la clau d'admissió), s'ha de realitzar a través de telematricula.es (en el termini establit). La Conselleria ha habilitat un telèfon (96 104 05 04) per a qualsevol aclariment tècnic sobre l'ús de la plataforma electrònica telematricula.es

 

Podràs consultar més informació en la web de Conselleria d'Educació:

http://ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/inicio

telematricula.es

 

Departament d'Educació Ajuntament Sagunt:

Telèfon: 96 265 58 93

Correu electrònic: educacio@aytosagunto.es

  

carpeta miniEducació Infantil i Primària

carpeta mini ESO i Batxillerat

 

carpeta mini Formació Professional: Cicles formatius de grau mitjà i superior, Formació Professional Bàsica (FPB), Programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i Formació Professional de 2a oportunitat​

 

 

 

 

 
 

​ ​​​​​​​