Navega cap amunt
Inicia

Projectes Emprenedors

Projectes Emprenedors i de desenvolupament socioeconòmic

Un dels objectius principals del Departament de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt és millorar la competitivitat del teixit productiu de la ciutat. Per a això s'utilitzen actuacions de foment d'iniciatives empresarials, s'elaboren estudis i informes sobre l'economia local, es mantenen estretes relacions amb els agents econòmics i socials, es realitzen programes d'assessorament a emprenedores i emprenedors i es col·labora activament amb els actors locals per dinamitzar l'economia local.

 L'objectiu de tot això és impulsar les iniciatives empresarials i les idees generadores d'ocupació, proporcionant informació i assessorament bàsic a les promotores i promotors d'empreses, col·laborant en la realització dels plans d'empresa i orientant en la recerca d'ajuts per a la posada en marxa de les activitats.
 
Per ampliar la informació, emplenar aquest breu formulari i remetre-ho a projectes@aytosagunto.es. També es pot concertar una entrevista a les dependències del servei contactant amb el telèfon 962.655.886