Navega cap amunt
Inicia

Pacte de les Alcaldíie pel Clima i la Energia

Enquesta de participació
 
 
L'Ajuntament de Sagunt es troba en procés de desenvolupament del Pacte d'Alcaldies per al Clima i l'Energia. Aquest pacte és una iniciativa europea a la qual se sumen voluntàriament governs locals i regionals, adquirint mitjançant la seua signatura, uns compromisos en matèria de clima i energia comunes a tota la UE per a aplicar-los en el seu territori.

Els signants adquireixen com a seu el compromís europeu de reduir els gasos d'efecte d'hivernacle almenys un 40%, augmentar un 27% l'ús d'energies procedents de fonts renovables i millora en un 27% l'eficiència energètica, per a l'any 2030.

Les ciutats que han signat el pacte reflectiran el compromís adquirit presentant un Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PACES) que recollirà les mesures i els projectes que es desitgen dur a terme per a aconseguir els objectius.

Des de l'Ajuntament de Sagunt s'ha treballat en els documents de suport i que són part d'aquest Pla d'Acció. Dins d'aquests i com a part de la participació en el procés, es planteja una enquesta per a recollir informació segons els següents paràmetres:  


   1. Priorització d'accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a incloure en el Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PACES). 


  1.    2​. Proposta d'accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a incloure en el Pla d'Acció per al Clima i l'Energía Sostenible (PACES).  

 

L'enquesta la podeu trobar en el següent enllaç:  

 

https://forms.gle/tFghfGTyFGLAXpdN7

 

Et costará apenes 3 minuts.  

 

Participa i ajuda amb aquest projecte. 

​​​​