Navega cap amunt
Inicia

APPs de l'Ajuntament de Sagunt

APPs de l'Ajuntament de Sagunt

  

tour sagunto
Gaudeix de la guia turística oficial de la ciutat de Sagunt. Tota la informació que necessites per a gaudir de la teua estada. Llocs d'interès històric, platges, allotjaments, restaurants i molt més. L'aplicació compta amb geolocalització perquè pugues situar-te, trobar el lloc que cerques i seguir les rutes que proposem. Sagunt. Suma de cultures. La aplicación cuenta con geolocalización para que puedas ubicarte, encontrar el lugar que buscas y seguir las rutas que proponemos.
Sagunto. Suma de culturas.


tour sagunto
Sagunt en el teu mòbil. L'Ajuntament de Sagunt desenvolupa aquesta aplicació per a acostar a ciutadans la informació d'utilitat del municipi, guies de serveis, telèfons i adreces d'interès, horaris, farmàcies de guàrdia, notícies d'actualitat, l'agenda d'esdeveniments i els bàndols municipals. Gràcies a la Bústia d'Incidències tots podem participar per a millorar Sagunt, el Port de Sagunt i Almardà, informant de qualsevol incidència i enviant les nostres queixes i suggeriments a través de l'APP. Saca una foto i envia-la a l'Ajuntament per a documentar la teua proposta. L'Ajuntament de Sagunt mes prop de tu.

Imatge sense text alternatiu. 
app aescena Aplicació per a dispositius mòbils que permet un ràpid accés a la informació sobre els esdeveniments de l'agenda cultural a la Comarca del Camp de Morvedre. Inicialment s'ofereix informació sobre horaris i esdeveniments relacionats amb Sagunt a Escena. Restaurants, hotels, on aparcar, serveis pròxims i taxis. També disposa de sistema de geolocalització per a facilitar la ubicació de tots els serveis esmentats.

 

 

 

 

 

 

*  Solo disponible para acceso y registro de comercios y empresas de servicios de Sagunto

  

 
​​