La Universitat Popular tanca el curs 2021-2022 amb una Jornada de Portes Obertes

Se celebrarà durant els dies 18, 19, 20 i 21 de maig, una setmana d’actes on es mostraran els treballs realitzats durant el curs

La Universitat Popular de Sagunt tanca el curs 2021-2022 amb una Jornada de Portes Obertes que celebrarà durant els dies 18, 19, 20 i 21. Hi haurà exposicions, tallers oberts, projeccions d’imatges i lliurament d’objectes solidaris a l’Associació Help Ucraïna i a altres associacions municipals, que rebran la donació d’allò que els alumnes han realitzat i sortejat a través de les seues obres.

En definitiva, es tracta d’una setmana d’actes que mostrarà els treballs realitzats durant el curs, amb un gran treball creatiu que mostra l’alumnat i el professorat que ha estat treballant  dia a dia, compartint idees, compartit valors i experiències.

Participen en esta jornada tot el professorat i alumnat  dels tallers lliures, dels tallers de ceràmica, restauració de mobles, balls de saló, dibuix i pintura, fotografia, boixets, estiraments musculars, gimnàstica oriental, ioga, costura bàsica i decoració de porcellana, que durant tots estos dies obrin les portes per fer  partícip al públic del seus treballs i que volen compartir amb tots i totes .

El 18 de maig en la Casa Municipal de Cultura hi haura exposicions creatives dels tallers lliures Dibuix i Pintura, en horari de 18 a 20 h. El següent dia, 19 de maig, en el Centre de Formació Racó de l’Horta es podran veure diferents exposicions i altres tallers de 18 a 20 hores, moment en què començarà l’acte de cloenda amb la lectura del manifest per la pau. A més, este acte comptarà amb la donació de la recaptació de la venda de les obres del taller de Dibuix  i Pintura, i d’un quadre de ceràmica a l’Associació Ucraïnesa.

El 20 de maig les activitats es desenvoluparan en la Casa Municipal de Cultura, amb exposicions de 12 a 14 h, i demostracions de tallers per la vesprada de 16.30 a 20 h. També hi haurà un acte de cloenda amb la donació de la recaptació de la venda de les diferents obres.

Tota aquella persona que ho desitge pot acudir cada dia als espais on s’exposaran els treballs de final de curs. Des del departament, conviden a acostar-se a la jornada i gaudir dels treballs i activitats creatives a través de les quals la Universitat Popular celebra l’acte de cloenda.

Finalment, el dissabte 21 de matí,  els actes acabaran en el Triangle Umbral organitzant tallers per a la salut i en els quals hi haurà tallers de gimnàstica oriental, ioga, estiraments... A més, al Centre de Formació de Persones Adultes hi haurà una exposició de fotografia al llarg d’esta setmana, a partir del dia 18,  i que finalitzarà el 27 de maig. 

La regidora de la Universitat Popular, Maria Josep Soriano, ha afegit que «amb aquesta jornada, hem volgut mostrar no sols els treballs artístics de l’alumnat sinó també altres espais on es desenvolupa, dia a dia, la seua tasca creativa, de salut i oci com és el Centre de Formació de Persones Adultes, el centre de Formació Racó de l’Horta i la Casa Municipal de Cultura. És una forma més d’apropar a la ciutadania a les activitats de la UP. Totes i tots han col·laborat amb il·lusió per aconseguir-ho. Vos convidem a visitar-nos i esperem que vos agrade».