Ajornada la trobada d’Alcalde de Barri prevista per a esta vesprada en el barri La Forja

La nova data s’anunciarà pròximament. La resta de cites previstes es mantenen

El departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt informen que la trobada de la iniciativa Alcalde de Barri previst per a esta vesprada en el barri La Forja queda ajornat fins a un altre avís. La nova data s'anunciarà pròximament com més prompte millor.

No obstant això, s'informa també que la resta de cites programades per a esta segona quinzena de maig es mantenen, per la qual cosa demà, dimarts, 17 de maig, s'acudirà a la plaça del Racó de l'Horta, en el barri de Baix Vies; el dimarts 24 serà el torn del Barri Nord del Palància, en la plaça/carrer de Les Parretes; l'endemà, el 25, s'anirà al parc dels Xavals, en el barri Els Metalls i Caps; i, finalment, el dia 31 serà la trobada de la plaça Noguera. L'assistència, com sempre, és oberta a totes les persones interessades a plantejar els seus suggeriments o dubtes al primer edil.

Atés que les cancel·lacions provocades per les inclemències climàtiques dels mesos de març i abril van afectar el calendari previst, s'ha modificat el mateix, retardant diverses reunions, i se celebraran trobades fins i tot en els mesos estivals. A més, s'està intentant compensar les dates perdudes, sempre que el clima i l'agenda ho permeten, organitzant més d'una cita per setmana.

Alcalde de Barri és una idea impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt. La iniciativa consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i ciutadania en general, així com amb tota aquella persona que tinga interés a parlar sobre assumptes concrets del barri que es visita en cada ocasió.