Més de 200 joves assisteixen a la final del Morvedre Rap

La delegació de Joventut posa fi a la primera edició del Morvedre Rap amb un gran èxit de participació i assistència
Imagen 1Imagen 2

El festival Morvedre Rap posa fi a la seua primera edició amb més de 200 joves assistents. Divendres passat 23 de desembre la final es va viure amb els tres millors grups que van arribar després de superar la primera fase. El Casal Jove va ser, una vegada més, l'escenari triat per a celebrar-la, a més de realitzar una festa pre-nit de cap d'any.

 

Els tres finalistes van ser Arse, Sol de Cali i Zodiaco Enfants, que van actuar delectant al públic assistent. A més, també va participar Antitesi, raper de l’Horta Sud que canta en valencià; i figures emergents de l'escena nacional com són Dano & Emelvi, MI.Amargo & Dj Swet i Polanski i Escandaloso Xpósito, este últim col·laborador habitual de Kase.O. Altres rapers locals també van voler pujar a l'escenari per a col·laborar durant els concerts, com el cas de Yon Greek o Kame.

 

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, valora esta primera edició del Morvedre Rap com “molt positiva” i amb molta implicació de “els grups locals i la gent jove tant en l'organització com de públic”. D'esta manera, “es demostra que l'aposta de la regidoria de Joventut pel rap i per la cultura urbana ha sigut un encert i que hem de seguir per aquesta línia, potenciant el festival Més que Murs i donant cobertura als artistes locals”, assegura Sampedro.