El cos de la Policia Local de Sagunt rep dos altes distincions de la Generalitat Valenciana

En concret es tracta de la “Distinció honorífica de la Generalitat” i de “Felicitació pública a títol col·lectiu”

El cos de la Policia Local de Sagunt ha rebut en les últimes setmanes dos altes distincions de la Generalitat Valenciana, en concret es tracta de la “Distinció honorífica de la Generalitat” i de “Felicitació pública a títol col·lectiu”.

La primera de les quals ha sigut atorgada sobre la base del decret 37/2022 de 8 d'abril, del Consell, pel qual es concedixen condecoracions i distincions de la Generalitat al mèrit policial de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana, a proposta de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, en reconeixement a la Policia Local de Sagunt, per la seua especial col·laboració en defensa de la seguretat pública i suport de la funció policial a la unitat adscrita de la Generalitat.

En relació amb la segona, va ser concedida el passat 28 de març, en virtut del decret 124/2013, de 20 de setembre, pel qual es regulen les distincions i condecoracions que es concedixen per la Generalitat al personal dels cossos de la policia local de la Comunitat Valenciana, en este cas, en reconeixement de la labor realitzada per la Policia Local de Sagunt, pel seu excel·lent treball durant els moments més complicats de la pandèmia del Covid-19.

A estes distincions cal afegir la “Medalla d'or de la ciutat de Sagunt”, atorgada al cos l'any passat, en reconeixement de l'excel·lent labor duta a terme durant la pandèmia, col·laborant amb les diferents administracions i sobretot amb els ciutadans del municipi, en tot allò que els ha sigut requerit.

En totes elles es destaca l'excel·lent professionalitat, abnegació en el compliment del seu deure i la qualitat humana demostrada en tots i cadascun dels seus servicis.

En relació amb l'anterior la regidora de Policia Local, Natalia Antonino, ha destacat el seu sentiment de «gran satisfacció personal pel reconeixement del treball que diàriament realitzen les dones i hòmens que conformen el col·lectiu policial, per la seua professionalitat i eficàcia en el compliment de les tasques que els són encomanades i sobretot per la qualitat humana que demostren amb aquells que més ens necessiten. En definitiva, per a mi, és un orgull dirigir este col·lectiu per l'alta qualificació del seu conjunt i pel creixement exponencial com a cos que he pogut comprovar en els últims anys».

Així mateix, Antonino ha destacat que de cara al futur «nous reptes, tasques i objectius ens esperen, si bé, amb la capacitat d'adaptació que demostren diàriament, estic convençuda que sabrem aprofitar les nostres oportunitats i que eixes noves possibilitats de millora es transformaran en èxits futurs».